Units per Sant Feliu prioritzarà el programa social en la seva arribada al govern després de 20 anys d’alcaldia de Joan Casas

Qui es convertirà en el nou alcalde de Sant Feliu de Pallerols després d’haver assolit la majoria absoluta a les eleccions, Artur Colomer, no amagava aquest dilluns la seva satisfacció pels resultats. La divisió de candidatures entre l’actual alcalde, Joan Casas, i el primer tinent d’alcalde, Fèlix Castanyer, van suposar la divisió de vots: 211 per a Junts per Catalunya i 209 per a Connectats amb Sant Feliu que atorgaven dos regidors a cadascun, mentre que Units per Sant Feliu, amb 418, assolia el cinquè regidor. La candidatura guanyadora diu que prioritzarà el seu programa social tan bon punt conformi el govern i les comissions que donaran suport a les regidories.

Artur Colomer, guanyador eleccions municipals Sant Feliu de Pallerols: La nostra preocupació primera és el tema social, volem un Sant Feliu just, un Sant Feliu on tothom s’hi senti bé. En temes urbanístics també hi ha coses que s’han de fer i que tenim pendents de solucionar, temes educatius… estem convençuts de poder-ho fer i poder fer el millor Sant Feliu, més just, més transparent i més proper a tots.


Davant els resultats, Joan Casas, alcalde del municipi durant cinc mandats, ha declinat fer declaracions i reflexionarà sobre el seu futur polític després de conèixer la sentència de la seva investigació per suposades irregularitats relacionades amb la urbanització del Pla de Bastons. Per la seva banda, Fèlix Castañer no amaga la decepció pels resultats de Junts per Catalunya.

Fèlix Castanyer, JxCat Sant Feliu de Pallerols: Estem bastant decebuts, pensàvem poder tenir un resultat millor perquè la llista s’ho mereixia. A mi personalment em sap molt greu sobretot pels que tenim a darrera. El que volem fer sobretot és fer una oposició positiva, no farem campanyes destructives, sinó el que farem és treballar pel poble des de la oposició i que aquest grup sigui la plataforma per la gent que vulgui treballar a l’ajuntament es senti bé.

Els regidors de l’Ajuntament de Sant Feliu que ara passaran a l’oposició diuen que vetllaran perquè alguns projectes els projectes dels quals ja s’havien engegat i compten amb subvencions, tirin endavant de la millor manera possible. És el cas dels nous equipaments a la piscina La Ponderosa, recentment municipal, el local per a la faràndula o la tercera adequació que espera el pont d’accés al Nucli Antic per facilitar el pas de persones i vehicles i millorar-ne la il·luminació.

x