El CF Les Preses completa la seva millor temporada guanyant el títol de lliga dels seus equips sènior masculins i femenins

El Club de Futbol Les Preses de Quarta Catalana necessitava una victòria per aconseguir guanyar la lliga de la categoria, i va envestir al Cornellà de Terri per aconseguir-ho el passat dissabte: els jugadors de Carles Roura van vèncer per 7 a 2, vencent el frec a frec particular amb el Sant Roc. La consistència a casa, després d’estrenar el nou camp de gespa, i el joc desplegat han fonamentat aquest triomf.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: “No hem perdut cap punt aquí, perquè les dimensions del camp ens van molt i molt bé, i som força imparables.”


Enguany també tornava en escena l’equip femení, convertit en un conjunt de futbol 7 gràcies a les noves lligues de la Federació Catalana. Les jugadores van guanyar de nou el títol gràcies a la seva victòria al camp del Cornellà de Terri, també dissabte, per 3 a 10. És el segon campionat que aconsegueix en la mateixa temporada l’equip femení.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: “És una temporada excel·lent; no podem demanar res més de com ha sortit tot plegat.”

El títol del masculí i el seu ascens, els dos campionats del femení i l’estrena del camp de gespa converteixen aquesta temporada en una de les millors del Club de Futbol Les Preses.