La Fageda llança una nova gamma de melmelades d’esmorzar

De Préssec, Tomàquet, Maduixa, Fruits Vermells, Pera, Pruna i Figa. Són les set noves varietats de melmelada que ha posat al marcat la Fageda. L’empresa garrotxina ha renovat la gamma reposicionant-se en el mercat de les melmelades tradicionals pensades per a esmorzars. La nova gamma s’elabora amb fruita natural, sucre de canya i suc de llimona, evitant l’ús de conservants i colorants. Aquesta nova aposta suposa una reducció dels gustos que hi havia fins ara.

Sílvia Domènech, directora comercial i de Màrqueting de La Fageda: “Les nostres melmelades eren melmelades per acompanyar, amb carn, formatges peixos… I això és un concepte que al  món del supermercat ha costat molt de fer arribar. I és aquest el motiu principal pel que fem aquest canvi. A pesar nostre que deixem de fer melmelades emblemàtiques com la ceba, reduïm els gustos, passem tenir només 7 gustos, i anem a gustos que realment la gent compra alhora d’esmorzar melmelada”

Les mermelades d’esmorzar permetran tenir una estabilitat anual productiva i de venda, que és el que exigeix el món del supermercat. Per a La Fageda el projecte de Melmelades és estratègic, ja que dona feina a una vintena de persones del Centre Especial de Treball. Amb les noves melmelades d’esmorzar, que han de permetre ampliar la producció, es dona feina també  a una desena de persones del servei de teràpia ocupacional que treballen la part final d’embassat.