La Generalitat allargarà l’exposició pública del Pla Especial de l’Alta Garrotxa fins a finals de setembre

El període d’exposició pública del Pla de Protecció del Medi Natural i el Paisatge de l’Alta Garrotxa acabava el proper 7 de juny, però finalment s’allargarà fins el 30 de setembre. Ho ha anunciat avui a la comarca el director de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, d’acord amb el compromís de la Generalitat d’aprovar a un document consensuat amb el territori.

Ferran Miralles – Director de Polítiques Ambientals i Medi Natural: Puc dir que portem setmanes donant hora a tothom i fent reunions personalitzades, ja hem encetat les reunions amb l’associació i això acabarà bé. Ens donarem el temps perquè acabi bé. L’allargarem fins el 30 de setembre i això acabarà bé i aportarà coses.

Després de les primeres trobades amb l’Associació de Propietaris de Finques Rústiques de l’Alta Garrotxa, Miralles assegura que les dues posicions no estan tan allunyades.

Ferran Miralles – Director de Polítiques Ambientals i Medi Natural : No hi ha tant problema, el que hi ha és una necessitat de, article per article, punt a punt, garantir que es fa una bona interpretació, que no es faran coses que la gent no vol que passin i que tothom quedi tranquil.

Segons ha explicat, fins ara el Departament ha rebut poques al·legacions, però preveu que es concentrin en les setmanes prèvies de finalització del termini.

 

x