La Vall Plural continua els projectes d’educació i d’infraestructures reforçat per les urnes

Després del resultat a les eleccions municipals del passat diumenge, la Vall Plural – Acord Municipal torna a emprendre un nou mandat a l’alcaldia de la vall amb dos regidors més que en les passades eleccions de l’any 2015, enguany ho fa amb un total de vuit. Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas, afirma sentir-se orgullós dels ciutadans per les xifres de participació obtingudes, un 80,42%.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Jo crec sincerament que la nostra manera de fer ha estat clau. Vàrem dir que faríem les coses d’una manera i les hem complert, hem intentat ser coherents. Tot el tema de transparència, comunicació, proximitat, crec que la gent ho ha valorat. També crec que és important el fet que també hem treballat en equip”

L’alcalde emprèn aquest nou mandat amb optimisme i exposa que els principals projectes que durà a terme seran el bicicarril i el Pont de Verntallat, pels quals ja ha obtingut la subvenció sol·licitada i continuarà amb l’aposta cap a la transició energètica amb la instal·lació de plaques solars al consistori. D’altra banda, apostarà pels temes d’habitatge i educació, sempre intentant complir el major nombre de punts possibles del programa electoral. Pel que fa a la variant, afirma que la posició del seu equip de govern segueix sent la mateixa sempre que es tinguin en compte el sòl agrari i, sobretot, els ciutadans.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Nosaltres hem estat molt clars amb aquest tema, sempre ens hem mostrat molt transparents, aleshores és a veure què diu la conselleria”

x