L’organització d’El Petit Format desvela algunes de les novetats de cares a la 5a edició

El festival de teatre El Petit Format, que te com a objectiu cercar el vincle intimista entre l’actor i l’espectador oferint peces teatrals en escenaris insòlits, ha desvelat algunes de les novetats d’aquesta edició.


L’organització destaca l’obra escrita per Daniel J Meyer i dirigida per Montse Rodríguez, ‘AKA”, que després de coronar-se com a gran fenomen teatral de petit format amb 4 premis Butaca i ser guardonada recentment amb els premis MAX de Valladolid com a millor autor revelació i millor actor protagonista per Albert Salazar, es podrà gaudir al Teatre Principal d’Olot durant el festival.

Com és habitual, el petit format oferirà espectacles teatrals a diferents i reduïts espais de la ciutat, com ara l’església de Sant Ferriol i altres localitzacions que s’aniran desvetllant.

Com a novetat, de cares a l’estiu es podran comprar entrades anticipades per a dos dels espectacles.

Xevi Rossell, organitzador d’El Petit Format: Seran espectacles que valdran molt la pena, de fet crec que és l’any que d’alguna manera estem més contents amb la programació perquè ens ha quedat una programació molt rodona amb espais que penso que estarà molt bé gaudir dels espectacles que portarem i tan de bo sigui del gust de tothom.

El Petit Format viurà la seva cinquena edició a Olot del 28 de novembre al 1 de desembre.