Una vintena de jugadors participen al Barcelona Football Tryout de la Garrotxa buscant una oportunitat al futbol estatal

El Morrot acollia avui a futbolistes que normalment no juguen en aquestes instal·lacions. Es tracta d’una vintena de jugadors, procedents d’una desena de països d’arreu del món, que han vingut a la Garrotxa per a participar al Barcelona Football Tryout, una estada destinada a trobar oportunitats pels joves esportistes en clubs professionals o semiprofessionals del futbol estatal. Els jugadors fan entrenaments i partits davant observadors de clubs d’arreu d’Espanya.

Alexis Javier Morel, jugador americà: “La raó de venir aquí és d’aconseguir una oportunitat per a un bon equip del país. El meu motiu és aconseguir un contracte a Espanya, un dels millors països per a jugar a futbol.”

Nicholas Pambudi, jugador indonesi: “Aconseguir un contracte pot ser difícil, però és possible. Vinc aquí buscant oportunitats, experiències i fer nous amics.”

De moment, aquest dimecres hi ha hagut el primer contacte amb la pilota i els companys, abans de disputar el primer partit contra el Sant Jaume.

Franco Antonio Capria, jugador argentí: “He visto buen nivel con los chicos. Es un buen grupo y vamos a hacer buenos entrenamientos aquí.”

Aquesta és la tercera edició del Barcelona Football Tryout. Per a les dues anteriors ja han passat una quarantena llarga de futbolistes, i alguns d’ells han aconseguit complir el seu objectiu.

Marc Serramitja, organització BCN Football Tryout: “Durant la primera i la segona edició hem tingut casos d’èxit de jugadors d’arreu del món, que han trobat un club concret o proves per a poder jugar en l’àmbit professional i semiprofessional estatal.”

L’últim partit del Barcelona Football Tryout tindrà lloc dissabte, al Morrot, contra el Figueres.