Arriba la Ruta de les Tapes 2019 amb el Tapòdrom al Firal Petit com a novetat

Els amants de les tapes i el bon menjar estan d’enhorabona, amb l’arribada d’una nova edició, i ja en van 9, de la Ruta de les Tapes, en la que enguany hi participen fins a 17 establiments que ofereixen una tapa nova.


Com ja és tradició, el moment àlgid es produirà amb la celebració del Tapòdrom, on s’hi ajuntaran tots els establiments participants, que serviran, en total, un miler de tapes.

Neus Giménez, tècnica Associació Hostalatge Garrotxa: “El tret de sortida de la Ruta de les Tapes serà aquest 31 de maig amb el Tapòdrom que es farà, com a novetat aquest any, al Firal Petit.”

Al mateix Firal Petit s’hi instal·larà un espai de dibuix per a infants a més d’una actuació del Mag Nani. Un cop acabat els participants ja podran anar de bar en bar a provar més tapes tot segellant les seves butlletes. Entre tots els participants es sorteja una nit a l’Hotel Mas La Ferreria de la Vall de Bianya.

Jaume Cos, propietari Bar Pekín: “Nou anys jo penso que ha estat una experiència interessant que ens ha ajudat a tots a tenir experiències noves i a fer coses que no havíem fet, i ens ha donat un altre al·licient al nostre negoci.”

Les tapes es podran gaudir durant tot el mes de juny, fins el dia 30.

Deixa un comentari