Berga afirma que com a alcalde d’Olot cercarà consensos i treballarà perquè les obres de la variant siguin al pressupost de la Generalitat

En la seva primera entrevista a Olot Televisió després de la jornada electoral del 26 de maig, el cap de llista de JuntsxCat Olot, Pep Berga, ha definit la seva victòria per majoria absoluta d’”estranyíssima” en el context nacional actual. L’ha atribuït a la feina feta per l’equip de govern els darrers vuit anys, a l’encarnació de l’esperit de l’u d’octubre per part de Carles Puigdemont i a les solucions que la seva candidatura ha proposat a les necessitats que té la ciutat.

Pep Berga, guanyador de les eleccions municipals a Olot: Ara aquesta confiança s’ha convertit en una responsabilitat molt gran per gestionar-la.

Berga afirma que, tot i la majoria absoluta, cercarà el convenciment de la resta de grups per aprovar els projectes de ciutat amb la més àmplia majoria.

Pep Berga, guanyador de les eleccions municipals a Olot: Olot no va elegir 11 regidors, els que formarem part de l’equip de govern, en va elegir 21. Intentaré convèncer que allò que portem endavant realment pensem que és bo per a la ciutat, i amb aquests arguments fer que ens acompanyin. ERC parlava d’un altre model de l’Espai Cràter. Potser algunes coses de les que proposen quan les analitzem són incorporables a l’altre projecte. Ho hem de veure, hem de parlar molt.


El guanyador de les eleccions municipals a Olot s’ha definit com un futur alcalde comarcalista per afrontar els reptes compartits a la Garrotxa, però s’ha reafirmat en què l’acord amb els alcaldes per la variant té sentit per fer avançar l’obra i no per retardar-la.

Pep Berga, guanyador de les eleccions municipals a Olot: En aquest moment el problema de la variant ja no és només un problema de retardar els temps que la gent de la Garrotxa tenim per anar a Vic o per anar a Barcelona, sinó que a més a més s’ha convertit en un problema de mobilitat interna per a la ciutat d’Olot. Des del primer dia, una de les coses que faré serà treballar perquè en els propers pressupostos que aprovi la Generalitat hi hagi una partida per començar les obres.

Sobre el futur president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Berga ha desitjat que sigui una persona capaç d’aconseguir la unió entre els grups i les diferents alcaldies, sigui quin sigui el seu color polític.

Deixa un comentari