El Garrotxa Volcànic Walking neix amb la voluntat de promocionar el senderisme guiat

12 propostes per descobrir el Patrimoni cultural i natural de la Garrotxa amb guies locals. És el que s’ha programat en el marc de la primera edició del Garrotxa Volcànic Walking, el Festival de Senderisme de la Garrotxa.

Adriana Ramon, coordinadora Itinerànnia: El que tenen per objectiu és promocionar el senderisme sempre amb rutes guiades per guies locals del territori per conèixer amb rpofunditat una altre cara no tant coneguda dels Pirineus”


El Garrotxa Volcànic Walking es celebrarà el proper 31 de maig i 1 i 2 de juny i a banda de donar a conèixer l’entorn de la comarca, també es promocionaran els productes locals.

Els volcans són els protagonistes en diverses de les dotze propostes, que es reparteixen per bona part de la geografia garrotxina. Totes les caminades seran acompanyades amb guies de diverses empreses.

Ferran Puig, En Ruta Girona: “ Anar-hi amb guia o sense guia és una experiència absolutament diferent. Una mic el que pretén aquest festival és donar valor a les empreses que fem guiatge, donar valor al paisatge i a l’experiència més enllà de fet de caminar

Per participar a les sortides cal inscriure’s a través de la pàgina web www.garrotxavolcanicwalking.cat.

El Garrotxa Volcànic Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, que fins a l’octubre se’n celebra la quarta edició. Enguany se’n celebren 11 i igual que la Garrotxa s’estrenen a la comarca del Ripollès i l’Empordà.