El pressupost participatiu de Tortellà destinarà 10.000 euros a millores per a l’escola i el Parc de Can Santaló

Una de les ultimes accions de l’equip de govern en funcions encapçalat per Rafel Domínguez, d’Independents per Tortellà – Candidatura de Progrés, ha estat el pressupost participatiu que, per segon any consecutiu, ha posat a disposició dels ciutadans 10.000 euros per a projectes per al municipi.


En aquesta ocasió la participació ha patit una davallada respecte l’any passat, fet que l’alcalde atribueix a la coincidència amb el període electoral. Tot i així, han estat prop de 50 les persones que hi han participat i un total de 10 projectes escollits per a votació.

Rafel Domínguez, alcalde en funcions de Tortellà: “El primer que ha guanyat és el que ha presentat l’AMPA, que són una sèrie de millores a l’escola, que jo crec que està bastant ben aconseguit i molt ben especificat i treballat el que volen portar a terme. I el segon que ha guanyat és un veí que ha demanat unes millores per al Parc de Santaló a nivell de l’espai de parc infantil. També crec que és interessant perquè tenim un espai molt maco i serà una mica ampliar el que ja es té i aquest ha estat el segon que ha guanyat”

Una pissarra digital interactiva, material de psicomotricitat i estores per a l’àrea d’educació física són alguns dels projectes que es duran a terme a l’escola gràcies als fons recaptats amb el pressupost participatiu, un total de prop de 5.000 euros. En el cas de les millores al parc, serà el mateix veí qui ho ha proposat que s’haurà de reunir amb el nou equip de govern per especificar les millores a dur-hi a terme.

x