Marià Clavell guanya la lliga amb el Malla trencant l’hegemonia del Cardedeu

El Horseball Malla de Marià Clavell trenca l’hegemonia del Cardedeu en la lliga Catalana de Horseball. La fita esperona al garrotxí i als seus companys, que buscaran d’aquí a dues setmanes la classificació per a la Champions League de la disciplina.


Des de l’arribada del garrotxí Marià Clavell al Horseball Malla Club, el rendiment competitiu s’ha incrementat a l’equip osonenc. La confirmació definitiva ha estat aquest passat cap de setmana, on el Malla es va proclamar com a campió de la Lliga Catalana. És una fita històrica, perquè feia com a mínim set anys que el dominador de la competició era el Cardedeu, guanyador de dotze dels catorze últims títols. El motiu, segons Clavell, també es troba amb la redistribució progressiva que hi ha hagut dels millors jugadors cap a altres clubs del país.

Marià Clavell, jugador Horseball Malla Club: “En els darrers anys hi ha hagut molt moviment de jugadors entre equips, i tots han canviat bastant. Els dos últims anys els partits han estat molt igualats, i pot guanyar qualsevol dels cinc primers.”

Ara, el Malla es marca el següent objectiu: assaltar la Copa d’Espanya, que ja va guanyar l’any passat. D’aquí a dues setmanes, a Pamplona, els osonencs s’hi juguen la classificació per a la màxima competició continental.

Marià Clavell, jugador Horseball Malla Club: “Aquest és l’objectiu que ens vam marcar a principi de temporada: classificar-nos per la Champions League de horseball.”

Aquest és el sisè títol de Lliga Catalana que aconsegueix Marià Clavell, després que el Malla s’imposés al Cardedeu a la final per 13 a 6. Per la seva banda, el Horseball Club Garrotxa va quedar onzè.