El Torneig Memorial Jordi Mora del Vòlei Olot comptarà per primera vegada amb la participació de la selecció catalana cadet

El Memorial Jordi Mora que organitza cada any el Vòlei Olot recorda a qui va ser una peça clau en el desenvolupament i consolidació del vòlei a la Garrotxa. Enguany arriba a la setzena edició, plenament consolidat, oferint durant tot un dia una jornada festiva pels aficionats a l’esport de la comarca. A més, serveix per cloure la temporada competitiva del club olotí.

Ángel Palacios, coordinador esportiu Vòlei Olot: “És una manera de promocionar el vòlei a la ciutat i fer un reconeixement als jugadors més joves del club.”


Enguany hi participaran una dotzena d’equips cadets masculins i femenins, procedents la majoria d’ells de la demarcació de Barcelona. L’Olot ha fet un esforç per convertir el Jordi Mora en un torneig referent, i per primera vegada hi participarà la selecció catalana infantil, com a preparació de les competicions futures.

Ángel Palacios, coordinador esportiu Vòlei Olot: “Dels equips que venen a participar, tant la selecció com el Vallbona participen als Campionats d’Espanya. Volíem que el Jordi Mora fos una referència pel vòlei al país perquè d’aquesta manera els equips en competició puguin preparar-se de la millor forma possible.”

El Memorial Jordi Mora es disputarà de dos quarts de deu del matí fins a les sis de la tarda. També té una vessant solidària: es demana a tots els jugadors, tècnics i aficionats que col·laborin amb el Banc d’Aliments, amb l’aportació d’un quilo o un litre de menjar o beguda per als més necessitats.