La Garrotxa inspira el reportatge central del darrer número de la revista Descobrir Catalunya

Una imatge de Joanetes, als peus del Puigsacalm, apareix a la portada del número del juny de la revista Descobrir Catalunya. Sota el títol ‘La Garrotxa inspiradora’ la publicació dedica el seu reportatge central als atractius paisatgístics, culturals i lúdics garrotxins, que al llarg de la història han estat font d’inspiració d’artistes de l’escola d’Olot, creadors i fins i tot cuiners.

Joan Morales – Director Descobrir Catalunya: “Hem volgut transmetre, projectar la Garrotxa com un espai en què la inspiració flueix, no?”

Santa Pau, la cova del Bisbe de Sales, la ruta de la novel·la La Punyalada per l’Alta Garrotxa… però també els RCR Arquitectes o els productors agroalimentaris de la comarca són alguns dels protagonistes de les pàgines de la revista, que es va presentar aquest dijous als jardins del Consell Comarcal. Els articles han estat elaborats per autors reconeguts, amb un vincle al territori, com el periodista Toni Soler, Clàudia Pujol o el gastrònom Pep Nogué. S’espera que el reportatge, que s’ha publicat fora de temporada alta, contribueixi a l’objectiu de potenciar la Garrotxa com a destinació turística a qualsevol època de l’any.

Estanis Vayreda, Regidor de Progrés Econòmic Aj. Olot en funcions: “Ens sembla que és una bona estratègia per l’obessió que tenim de desestacionalitzar el turisme. Som un territori en què cada cop ve més gent però hi ha moments en què no hi cabem, ens agradaria repartir-ho més.”

Descobrir Catalunya és la capçalera de referència en l’àmbit del turisme i els viatges a Catalunya, amb més de 70.000 lectors anuals. Es pot adquirir a tots els quioscos, llibreries i biblioteques.