La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ iniciarà una nova acció que consistirà en una passejada en bicicleta

Acabat el període electoral la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ tornarà a emprendre les accions de protesta, en aquest cas serà el proper dilluns 3 de juny quan es durà a terme una passejada amb bicicleta a partir de 2/4 de set de la tarda. Coincidint amb el Dia Mundial de la Bicicleta la plataforma iniciarà aquesta acció per tal de fer constar la seva voluntat d’una ciutat més pacificada i verda.


L’acció ‘Un volt en bici pel nostre carrer’ vol recordar el dret dels veïns d’utilitzar l’avinguda com a via urbana sortint de l’escultura ‘Marc’ de Lluís Hortalà situada davant l’antiga fàbrica Gou.

Toni Fité, membre de la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’: “I faríem la ruta dels tres tombs en diríem, les tres rotondes. Sortiríem des d’aquí, aniríem fins la rotonda de Parc de les Móres, tornaríem a pujar per la rotonda que va a la cruïlla de La Deu, tornaríem a baixar amb el mateix sentit i llavors aniríem a penjar una pancarta per reivindicar que la Generalitat té un deute”

Amb els dos mesos que la plataforma ha estat en funcionament ja han aconseguit que es tapin els forats de l’avinguda i el compromís de l’administració per a instal·lar-hi el nou asfalt sono reductor aquest estiu. El grup afirma que seguirà reivindicant la seva voluntat d’aconseguir una Avinguda Sant Jordi urbana i, en definitiva, una ciutat d’Olot més pacificada i verda.