L’associació Despentinats organitza la 2a edició del Metal Fest aquest dissabte

Aquest dissabte, torna a la Sala Torín la 2a edició del Metal Fest. Un concert de música alternativa organitzat per l’associació musical i cultural Despentinats, una associació creada l’any 2017 amb l’objectiu de promoure la música i la cultura alternativa, especialment el rock i les seves variants a la Garrotxa.


L’associació, que al llarg de l’any organitza diversos esdeveniments, considera que fins ara no hi havia cap oferta a la ciutat que pogués cobrir les demandes dels olotins i olotines a qui els agrada aquest estil de música.

Gerard Busquets, membre dels Despentinats: Estaria bé comptar amb unes festes del tura que hi hagués una mica més de varietat, però es va fent el que es pot. Des de Despentinats intentarem organitzar sempre les coses més alternatives de tipus rock and roll i perquè el jovent no ens haguem de desplaçar sempre fora.

Pel que fa al Metal Fest, la banda gironina Slavedown serà l’encarregada d’obrir el concert, seguit de Morphium, un dels grups gironins més internacionals dins del metal de Girona i la nit acabarà amb l’actuació de Motörhits, un dels millors grups de tribut a la icònica banda Motorhead.

Les entrades per a la 2a edició del Metal Fest es poden comprar de manera anticipada a Can Trincheria o a la web d’Olot Cultura, així com el mateix dia del concert a la taquilla del Torín.