Prop de mig miler de joves futbolistes disputaran torneigs de futbol base aquest cap de setmana a la Garrotxa

Acaba la temporada de futbol regular i abans de donar pas a l’estiu, alguns equips aprofiten aquests dies per completar el curs organitzant tornejos de futbol. És el cas del Club Poliesportiu Santjoanenc i el Club de Futbol Les Preses, que compten amb esdeveniments molt consolidats. El més antic és el Memorial Martí Soy de Sant Joan, on hi participen cinc equips d’escoleta i prebenjamins, amb la voluntat de recordar el llegat de Martí Soy al club.

Joan Vila ‘Ketxa’, organització Memorial Martí Soy CP Santjoanenc: “Era un home que s’implicava molt; va aixecar el futbol aquí a Sant Joan, i es coincideix amb el final de temporada dels jugadors més joves.”

Un dels torneigs més multitudinaris de la demarcació de Girona té lloc a Les Preses, que de divendres a diumenge reunirà a una quarantena d’equips juvenils, cadets, alevins, benjamins, prebenjamins i escoleta. D’aquesta manera culmina una temporada amb una festa grossa del futbol.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: “Sempre havíem pensat en acabar la temporada amb tots els equips al mateix temps, i o te’n vas a buscar un torneig o el fas tu.”

Els dos torneigs faran que aquest cap de setmana gairebé mig miler de joves juguin a futbol fora de la competició regular.

x