El Benvinguts a Pagès torna un any més per mostrar la tasca de les explotacions ramaderes

La Garrotxa s’ha sumat, un any més, a la iniciativa que pretén mostrar la tasca de les explotacions ramaderes, el Benvinguts a Pagès. Enguany hi han participat més de 200 explotacions d’arreu de Catalunya, a més d’establiments hotelers i restaurants. El Mas Corominas de Begudà ja fa anys que hi participa i en aquesta edició han volgut fer un pas més i, a banda de mostrar la finca i la seva tasca, també han organitzat diverses degustacions d’embotits casolans i maridatges de cervesa, tot elaborat amb productes locals.

Mireia Casajuana, comunicació i esdeveniments de Porcs Casolans Corominas: “Doncs aquest cap de setmana obrim les portes del Mas Corominas, que és una explotació agrària de porcs i fem degustacions del nostre embotit amb altres productes del territori. Una degustació a cegues, on proven el nostre embotit amb els ulls tapats i la gràcia és degustar i que els altres sentits com el gust i el tacte prenguin protagonisme. I una altra degustació que fem és amb maridatge de cervesa artesana, que prové de Castellfollit de la Roca”


Amb aquesta mostra el Mas Corominas és una de les explotacions que aquest cap de setmana han volgut obrir les seves portes al públic per tal que tothom pugui conèixer com treballen i el resultat dels seus productes elaborats artesanalment.

x