El Club Vòlei Olot celebra la 16a edició del Memorial Jordi Mora amb una dotzena d’equips masculins i femenins

El Pavelló d’Esports d’Olot ha acollit aquest dissabte la setzena edició del Memorial Jordi Mora de vòlei, en la categoria cadet masculí i femení. Aquest any hi han participat una dotzena d’equips cadets masculins i femenins, procedents la majoria d’ells de la demarcació de Barcelona, el Sant Cugat, Sant Martí, Vall d’Hebron, Vallbona, l’Olot, el Vilassar i la selecció catalana infantil.

Àngel Palacios, coordinador esportiu Vòlei Olot: “El memorial és el final de temporada del vòlei. Consisteix en promocionar el vòlei en edat de formació, en categories infantil i cadet, tot i que aquesta temporada es fa únicament amb la categoria cadet masculina i femenina”.

El torneig recorda a qui va ser una peça clau en el desenvolupament i consolidació del vòlei a la Garrotxa. El Club Vòlei Olot ha fet un esforç per convertir el Jordi Mora en un torneig referent i per primera vegada hi ha participat la selecció catalana infantil.

Àngel Palacios, coordinador esportiu Vòlei Olot: “Fins ara la selecció mai havia participat en aquest tipus de torneig. Aquest any hem aconseguit que vinguessin aquí, fet que ajuda una mica més a donar més nivell al torneig. A més, la valoració és molt positiva perquè a part de la selecció, hi ha dos equips més que la setmana que ve competiran als Campionats estatals. Això dona molt de nivell al cartell del torneig”.

El Jordi Mora també té un vessant solidari, ja que es va demanar a tots els jugadors, tècnics i aficionats que col·laborin amb el Banc d’Aliments, amb l’aportació d’un quilo o un litre de menjar o beguda per als més necessitats.