La faràndula del barri de Sant Roc ja compta amb quatre nous membres gràcies als pressupostos participatius

Coincidint amb l’etapa final del període escolar i les festes de final de curs, la de Sant Roc, a més d’acomiadar el curs, va donar la benvinguda a la nova faràndula del barri. Divendres es van presentar les quatre noves figures que han estat resultat dels pressupostos participatius de l’any passat.

Toni Moreno, President Associació de Veïns de Sant Roc: “Aquest any ha sigut molt singular perquè gràcies als pressupostos participatius de l’any passat el barri de Sant Roc va guanyar una activitat o una acció que era crear la nova faràndula del barri”


Els mateixos alumnes de l’escola han estat els encarregats d’escollir els noms de les quatre noves peces que a partir d’ara acompanyaran a la vaca Simforosa i al toro Ramón a les festes del barri. Els nous membres ja es coneixen com a Lola, Blanqueta, Tosca i Tossols.

Pep Berga, alcalde en funcions Aj. d’Olot: “Ha coincidit que aquí a Sant Roc estrenàvem les quatre noves peces de la faràndula, unes peces que han sortit dels pressupostos participatius i que van ser els nens i nenes de l’escola els que van escollir els noms, per tant ha sortit rodó”

Amb 188 vots la proposta de la creació de les noves figures per a la faràndula del barri de Sant Roc va ser la sisena acció escollida i gràcies a la seva autora, Dolors Sans, els quatre nous membres ja formen part de la família de capgrossos del barri de Sant Roc.

Deixa un comentari