Sant Joan les Fonts acull amb èxit el 15è Memorial Martí Soy amb sis conjunts participants

Les instal·lacions del Club Poliesportiu Santjoanenc van ser l’escenari del 15è Memorial Martí Soy, un torneig de futbol de la categoria aleví, que homenatja al que havia estat el President de la secció de futbol del CPS, i alhora Regidor d’Esports. Aquest es tracta d’un dels tornejos més antics de la comarca i l’objectiu és recordar el llegat de Martí Soy al club.

Joan Vila ‘Ketxa’, organitzador: “Des de fa quinze anys li fem el memorial. Aquest any hem agafat equips d’escoleta, perquè hi juga un nét seu. Per tant, hem agafat equips d’escoleta i prebenjamins. Els anys enrere ho fèiem amb equips més grans i durava tot el dia. Aquest any és només una matinal i per a aquesta mainada va perfecte”.

Un total de sis equips d’escoleta i prebenjamins van participar en el torneig. Els partits van començar a les nou del matí i van acabar a la una del migdia, quan es van repartir les medalles i els trofeus. Una bona jornada que va cloure la temporada de futbol a Sant Joan.

 

Deixa un comentari