El CH Olot remunta i guanya el GEiEG en l’acomiadament de Ràfols i Piera al pavelló (5-4)

Eufòria. I emoció. Són els dos components que van acompanyar la tarda en què el Pavelló d’Esports d’Olot va ovacionar per última vegada dues icones del Club Hoquei Olot: Miquel Ràfols i Adrià Piera. L’entrenador i el capità van viure aquest dissabte el darrer partit a casa davant l’afició olotina on el conjunt de casa va aconseguir la victòria contra el GEiEG en el segon partit de la sèrie pel setè lloc de Nacional Catalana. La setmana passada, ja es va disputar la primera batalla a la pista gironina amb victòria local. Aquesta vegada, l’Olot va remuntar, va acabar guanyant per 5-4 i va empatar la sèrie.

La primera meitat va ser molt disputada. El GEiEG va sortir amb ganes d’assaltar el pavelló estrenant al marcador ben aviat. L’Olot va reaccionar empatant el matx uns minuts després, però els visitants van tornar a avançar-se per partida doble, marcant la segona i tercera diana del partit. Abans d’acabar la primera part, l’Olot va aconseguir el segon gol local de la tarda.

La represa no va començar de la millor manera i el conjunt visitant va aconseguir marcar el quart de la tarda. A partir d’aquí, el Club Hoquei Olot va saber refer la situació. Un rebot a favor dels locals va suposar el 3-4. Uns minuts més tard un potent xut va situar l’empat. L’Olot va pensar més amb el cor que amb el cap i va treure l’orgull per aconseguir el cinquè.

Abans d’acabar el matx, el partit es va aturar per una bona causa. L’afició va ovacionar al capità de l’equip, Adrià Piera, que penja els patins amb 33 anys. Després de sentenciar la victòria, el club va obsequiar Miquel Ràfols amb dues camisetes de l’equip per a les seves filles. L’Olot també va regalar a Adrià Piera una camisa emmarcada i signada per tots els seus companys, amb el nom d'”Etern capi”.

L’entrenador, Miquel Ràfols, va animar al club a seguir en aquesta línia.

Miquel Ràfols, entrenador CH Olot: “He pogut gaudir com a entrenador d’una grada pleníssima com no m’hauria imaginat mai en un partit d’hoquei. Crec que aquest és el camí a seguir. Jo seré un més dels que vindran l’any que ve al pavelló a animar i segur que ens faran gaudir com han fet aquest any”.

 

Adrià Piera, capità CH Olot: “Molt agraït. M’han donat totes les facilitats del món i m’han acollit com si fos d’aquí a Olot. Molt i molt content”.

El Club Hoquei Olot ha viscut una temporada plena d’emocions al Pavelló d’Esports d’Olot i ha disposat d’una afició exemplar que ha incrementat partit rere partit.