Els 17 establiments participants a la Ruta de les Tapes 2019 ofereixen les seves creacions gastronòmiques al Firal Petit

Divendres es va donar el tret de sortida a una nova edició de la Ruta de les Tapes, que s’allargarà durant tot el mes de juny. L’acte central va tenir lloc al Firal Petit, amb la celebració del Tapòdrom, on tots els establiments participants van oferir les seves noves tapes a la gent que va decidir sortir al carrer i passar una bona estona tot gaudint del bon menjar.

Dani Domenjó, restaurador: “Comença la Ruta de les tapes, ens queda tot un mes per endavant i a part d’això, és un dia que tots els establiments ens trobem, que per tema horaris és complicat. “

Toni Calero, restaurador: “Jo ho trobo bé, és una cosa divertida, una excusa per sortir i fer una cervesa amb els amics i parlar, i riure una mica.”

Un total de 17 establiments van oferir les seves tapes al degoteig de gent que s’anava a acostant fins al Firal Petit, d’un acte que any rere any organitza l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. Tapes de tota mena: de carn, peix, de verdures, que els més grans van poder degustar còmodament aprofitant una tarda calorosa i serena, mentre els més petits dibuixaven les seves pròpies tapes.