Núria Picas presenta el seu segon llibre ‘Ara o mai’ a Can Trona davant més d’un centenar d’assistents

La corredora de muntanya Núria Picas ha tornat a la Garrotxa aquest cap de setmana. No ho ha estat en motiu d’una cita esportiva sinó per presentar el seu nou llibre “Ara o mai”, a l’auditori de Can Trona, a la Vall d’en Bas.  Un centenar de persones van assistir a l’acte dissabte al vespre, amb la col·laboració del Grup Excursionista Cultural i Alpinista d’en Bas, el GECA. Recentment guardonada amb la Creu de Sant Jordi, Picas ha recollit en un llibre els grans reptes que ha afrontat en els últims quatre anys.

Núria Picas, corredora: “Són cosetes que m’han anat passant, expedició al Makalu, un repte que vaig fer unint les dues grans travesses del Pirineu català i el somni de la meva vida, en l’àmbit esportiu, l’ultratrail del Montblanc. El llibre parla una mica de com afronto tots aquests reptes i què passa mentre estàs lluitant tots aquests objectius. És un repàs d’aquesta trajectòria”.

Laura Corominas, vicepresidenta GECA: “La Núria per nosaltres és una figura molt propera. Ha vingut en diverses ocasions a la comarca, ha fet curses populars a Olot. Especialment també, a la Vall d’en Bas, on l’any passat, per exemple, va córrer a Cames de Ferro. Ha estat molt lligada a l’entitat. Per això ens fa especial il·lusió que presenti el seu nou llibre aquí”.