Una vintena de persones participen a l’activitat ‘Gorgues de la Vall d’Hostoles fent marxa nòrdica’

Una vintena de persones van participar aquest diumenge al matí a l’activitat ‘Gorgues de la Vall d’Hostoles fent marxa nòrdica’. L’esdeveniment va consistir en una ruta guiada en el marc del festival de senderisme de la Garrotxa “Garrotxa Volcanic Walking” i de la Setmana de la Natura.

Natàlia Oliva, empresa Risum: “Aquest any és la primera edició que Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà comencen a fer-ho. És una prova pilot. Aquest any diferents empreses hem ofert diverses activitats. Per la informació que tinc, està funcionant molt bé”.


La llera de basalt del riu Brugent i la riera de Cogolls, provinent de les erupcions dels volcans de la zona, provoca salts d’aigua i gorgues de bellesa espectacular. L’activitat també va servir per perfeccionar la tècnica de la marxa nòrdica. Els participants van justificar amb diverses raons l’esdeveniment.

Sandra Ortelaza, participant: “Para conocer el lugar que no conocíamos”.

 

Ernesto Segarra, participant: “Para hacer un poco de ejercicio que nos viene bien”.

 

Núria Pérez, participant: “El meu marit va estar buscant. Teníem ganes de fer una mica de marxa nòrdica que no ho havíem fet mai. I va trobar aquesta activitat per Internet i ens vam inscriure per provar-ho. La primera vegada que ho fem”.