Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per un robatori amb violència a Olot

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot, amb col·laboració de la Policia Municipal d’Olot, han detingut un home de 19 anys de nacionalitat gambiana i veí de la ciutat, i un menor d’edat, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació. Tot i que s’ha comunicat aquest dilluns, les detencions es van produir el passat 31 de maig.

Els fets van passar el dimecres 29 de maig al carrer Esgleiers d’Olot quan, al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, una dona va ser abordada per dos nois que li van prendre amb força el moneder que portava a la mà.

Arran del fet els Mossos van començar una investigació. A partir de visionar diferents imatges de diversos punts i estudiar altres vestigis van identificar dos nois com a presumptes autors del robatori.

Dos dies després, el 31 de maig, els agents de la Policia Municipal d’Olot van comunicar als investigadors del cas que havien localitzat els sospitosos. El major d’edat va ser denunciat com a presumpte autor d’un delicte de danys, ja que va destrossar una càmera de vigilància de les garjoles de comissaria.

El menor d’edat, també detingut, va ser lliurat als seus tutors legals i declararà sobre els fets davant la fiscalia de menors. L’altre detingut, que no tenia antecedents, serà citat properament a declarar davant l’autoritat judicial.

x