Final de curs de bàsquet amb alegries per als classificats als Campionats catalans

L’entrenador Miqui Ràfols i el capità del primer equip Adrià Piera es van acomiadar aquest dissabte de l’afició de l’Hoquei Olot B-Sensible, després de guanyar el GEiEG de Girona per 5 a 4 en el duel pel setè lloc de la Nacional Catalana. Tot i anar a remolc durant bona part del partit, els olotins van forçar el tercer i definitiu enfrontament.


Qui no ha tingut sort és el filial, que en el global de l’eliminatòria per l’ascens a Primera Catalana contra el Palau ha perdut per 4 a 5. Els vallesans van guanyar a Olot, i els de Piera ho van fer a pista visitant, però per una menor diferència de gols, i queden eliminats de la promoció.

En bàsquet, bon cap de setmana pels equips de base que es disputaven les respectives lligues: l’infantil femení del Club Bàsquet Olot es va proclamar campió de la demarcació, al guanyar la Unió Girona per 67 a 39.

També va fer un bon partit el mini greda, que va vèncer el GEiEG per 53 a 40, però no va poder salvar la diferència per acabar en primera posició, així com l’Olot Greda infantil masculí, que va guanyar el Grifeu per 56 a 53 però queda segon per l’average. La Vall d’en Bas es va proclamar campió en categoria Mini Masculí al vèncer el Vilafant per 77 a 56.

En futbol, Les Preses de Quarta Catalana es va acomiadar de la temporada després de perdre contra l’Amer per 2 a 4, en la primera ronda de la Copa Catalunya, que disputen els campions de les diferents categories. Però en aquest esport el cap de setmana ha estat mogut pels diferents torneigs de base: a Sant Feliu de Pallerols, l’Escola Ter Brugent va organitzar el seu campionat; comptava amb 45 equips de categoria infantil, alevina, benjamina i prebenjamina.

A les Preses, també es va disputar el seu Torneig de futbol base, amb 27 equips que anaven des de l’escoleta a la categoria juvenil. I a Sant Joan les Fonts, cinc equips van disputar el Memorial Martí Soy, amb la participació de formacions d’escoleta i prebenjamins. Però també hi havia competicions similars en altres esports, com el Memorial Jordi Mora de voleibol, que va comptar amb una dotzena d’equips cadet procedents d’arreu de Catalunya.

x