Olot acull el 1r Simposi literari organitzat per Garrotxa Cultural i l’Editorial Oliveras

Escriptors, editors, historiadors, estudiosos… Prop de 30 persones van participar activament del primer Simposi Literari que organitzava Garrotxa Cultural conjuntament amb l’Editorial Oliveras. Durant unes tres hores, professionals i aficionats a la literatura van debatre sobre la realitat editorial a la Garrotxa i les possibilitats de promoció de les obres literàries, en dos blocs introduïts per l’escriptora i analista especialitzada en gestió de la visibilitat Neus Arqués. L’objectiu era promoure sinergies entre autors per millorar-ne la promoció de les obres.

Sílvia Vilacoba, presidenta de Garrotxa cultural: A veure si entre tots treballem eines de màrqueting i de promocionar-nos i posicionar-nos en un mercat que és complicat sobretot quan hi ha escriptors més mediàtics o que poden tenir més accés a un públic més generalista i no nosaltres.

Josep Oliveras, editor: Ens hem trobat sorpresos de la quantitat de gent que volen venir a dir la seva. Aquest simposi és una mica destinat perquè de vegades passem el dia de Sant Jordi davant d’una llibreria i tot és molt maco. Però penseu que quan estàs ficat al món literari tot és més complicat. Costa molt escriure llibres, costa molt publicar i costa molt vendre.

La trobada va resultar útil al seu propòsit. Els autors van rebre consells i contactes que els serviran en obres futures. L’organització ja pensa en una segona edició.

Deixa un comentari