Pedro del Campo renova amb la Unió Esportiva Olot i Marc Cosme no seguirà a la plantilla olotina el curs vinent

Segueixen els moviments a les últimes hores a la Unió Esportiva Olot. Per una banda, divendres l’equip olotí es va assegurar la continuïtat del migcampista Pedro del Campo per a una temporada més una altra d’opcional. Arribat l’any passat i amb una seixantena de partits a les seves cames com a vermell, és un dels jugadors de referència a la zona central del camp. La direcció esportiva del club volia apostar per la seva continuïtat per la seva visió de joc. El figuerenc, per tant, serà un dels pilars de la plantilla del curs vinent, on qui no hi serà és el davanter Marc Cosme. Aquest dilluns s’ha confirmat la seva baixa, perquè la direcció esportiva vol fer canvis en la parcel·la ofensiva del club. El punta valencià va arribar al mercat d’hivern del curs 2017/18, i ha disputat més de quaranta partits amb l’Olot, marcant quatre gols.

x