La Generalitat instal·larà nova senyalització per assegurar que cap camió de llarg recorregut no passi per l’Av. Sant Jordi

L’Ajuntament d’Olot segueix aplicant les mesures de pacificació de l’avinguda de Sant Jordi comunicades als veïns. Tot i que els controls a camions se succeeixen de manera contínua i no s’ha trobat cap de llarg recorregut, el consistori vol millorar-ne la senyalització. Darrerament, el Servei Català de Trànsit ha comunicat a l’Ajuntament que la Generalitat instal·larà nova senyalització abans d’accedir als túnels de Bracons on s’especificarà la prohibició de pas a aquesta mena de camions i s’hi indicaran les rutes alternatives.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot en funcions: Trànsit ha demanat a Carreteres que millori la sentalització i que la posin on correspon, que és una de les coses que els demanàvem. No poden avisar el camió que no pot passar quan hagi travessat els túnels, l’han d’avisar sobretot a Osona i explicar-li quina és l’alternativa. Aquest tràmit també s’està fent.

x