L’Ajuntament d’Olot rep la desena de guanyadors dels premis Joves i més 2019

Per 8è any consecutiu, el saló de sessions de l’Ajuntament d’Olot ha acollit l’acte de reconeixement a la desena de guanyadors dels Premis Joves i més.


Els premis, tenen l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal de nois i noies en l’àmbit escolar, però també en l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís d’aquests amb el seu centre educatiu, la ciutat i la comarca. Tots els participants són alumnes de 4rt d’ESO de diferents centres educatius de la ciutat.

Els aspirants, aquest any gairebé una vintena, havien de presentar a banda d’un certificat amb les notes d’ESO, una carta personal on exposaven aspectes de la seva personalitat, aficions i inquietuds i la seva relació i participació a la ciutat.

Charlie Reixach, tècnic de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot. : És un reconeixement, no només al treball que fan a 4 eso sinó també a la seva participació en la vida social tant del centre, com de la ciutat com de la comarca: si participen en entitats, si fan voluntariat, si fan monitoratge…una mica el que es valora és tota l’activitat que fan més enllà del que és l’acadèmica.

Els guanyadors gaudiran, aquest mes d’agost, d’una estada ludico-educativa de cinc dies a l’equipament d’educació ambiental i científica MónNatura Pirineus a les Planes de Son.

Clàudia Oliveras, guanyadora: Passarem pel mig de la gent, i una de les representants dels guanyadors dels premis joves i més de l’any passat farà un discurs i seguidament ens cridaran un per un per firmar el llibre i fer la foto.

Marta Montes, en representació dels guanyadors de l’edició passada, va començar explicant la seva experiència durant l’estada. Seguidament, Pep Compte com a director de l’Institut Municipal d’Educació i Pep Berga, com a regidor d’educació, van explicar les dificultats per escollir entre tots els joves participants i van animar-los a aprofitar l’estada.

Els alumnes van signar al llibre Jove d’Honor de la ciutat, a més de rebre el diploma que els acredita com a guanyadors. L’acte va finalitzar amb una fotografia de grup dels guanyadors del premi amb alguns representants de l’edició passada.