L’Ajuntament d’Olot presenta més de 200 activitats per realitzar a l’estiu i un whatsapp per subscriure’s a la informació

La programació lúdico-cultural d’Olot per a aquest estiu ve carregada. Són més de 200 activitats les que s’ofereixen als olotins i els visitants, la majoria, per fer en família i a l’aire lliure, que l’Ajuntament vol fer arribar de la manera més efectiva, amb campanyes segmentades i agendes culturals que es poden consultar per calendari o tipus d’activitats.

Pep Berga, regidor de Cultura en funcions a l’Ajuntament d’Olot: “Més de 200 activitats, pràcticament dues activitats cada dia de promig. Per tant aquella sensació que algunes persones tenen que durant l’estiu disminueix el ritme de la programació cultural o de la programació en general d’activitats a la ciutat doncs no concorca amb la realitat.

A més, i per primera vegada, el consisori ha activat un número de whattsapp per subscriure’s a la informació.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica en funcions a l’Ajuntament d’Olot: “A veure si funciona i hi ha bona resposta, perquè si és així hi haurà possibilitats en altre àmbits de l’ajuntament de poder utilitzar aquest nou canal de comunicació”

Juntament amb això, s’hi suma l’Altra Programació de teatre, el cicle de clàssica Música als Masos, ja consolidat, festivals com el Gos de Sant Roc i Reventem els armaris promogut pel col·lectiu LGTBI; l’Aplec de la Sardana, en el marc incomparable del Parc Nou, o el Workshop d’RCR arquitectes, amb conferències obertes al públic.Per segon any consecutiu, l’Institut de Cultura d’Olot ha editat una agenda cultural centrada en els mesos d’estiu.

A la programació d’estiu s’inclouen també aniversaris, com els 125 anys de la fundació del Centre Obrer o els 50 anys que el tren d’Olot va deixar d’estar en servei, els 10 anys del Pot Petit o l’actuació de Germà Negre, amb motiu del Shopping Nit. Al Montsacopa hi haurà concerts en petit format a càrrec de Marina Rossell o Roger Mas. També activitats curioses, com una sessió d’’skate’ emulant la pràctica del surf o una final de Crossfit amb els millors atletes de Catalunya a la plaça de braus, sense oblidar totes i cadascuna de les festes majors dels barris. Aquesta tarda, la programació cultural d’Olot es presenta amb els seus programadors en un acte públic a l’àrea de Tossols-Basil.