L’Hoquei Olot s’acomiada de Ràfols i Piera amb un homenatge

El Club Hoquei Olot B-Sensible de Nacional Catalana ja sap que no comptarà amb tres peces de la seva actual plantilla l’any vinent: són l’entrenador Miqui Ràfols, el capità Adrià Piera, i el porter Blas Taramasso. Si bé el meta argentí només ha estat una temporada al club, ha deixat petjada. Però els casos de Piera i Ràfols són especials: fa molts anys que estan vinculats a l’Hoquei Olot, i si bé seguiran formant-ne part, s’aparten del primer nivell competitiu. El club els va dedicar dissabte un homenatge, entregant samarretes pels fills del tècnic i una elàstica signada per tota la plantilla al capità osonenc.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot-B Sensible: “Poder entrenar aquest club, amb jugadors que he vist créixer, i fer saber que a Olot hi ha Hoquei amb persones formades a casa i que és competitiu, per a mi ha estat un plaer.”

Adrià Piera, capità Hoquei Olot-B Sensible: “Molt agraït; m’han donat totes les facilitats del món, i m’han acollit com si fos d’aquí a Olot. Estic molt content amb la meva vinculació amb el club.”

Piera, amb passat a l’OK Lliga, seguirà vinculat l’any vinent a la banqueta de l’equip de Segona Catalana, que ha estat a punt de pujar a Primera. Per la seva banda, Ràfols s’agafarà el proper any amb calma, gaudint de l’hoquei des del seu seient al pavelló d’Olot.