Neix el ‘Football 4 Out Players’, un torneig que penalitza el rival a cada gol

Castellfollit de la Roca viurà un nou esdeveniment esportiu abans d’arrencar l’estiu: és el Football 4 Out Players, un torneig inèdit a la demarcació de Girona, i que tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a partir de dos quarts de deu del matí. Cada equip consta com a mínim de cinc jugadors, i quatre d’ells s’enfronten a un altre combinat, en partits d’una durada curta per tal de garantir la màxima intensitat.

Toni Quiles, junta directica UE Castellfollit: “La idea és que sigui un torneig ràpid, de deu minuts per partit i cinc minuts per a cada meitat.”

Però el més atractiu del format del torneig, i que el fa únic, són algunes de les seves normes; la més destacada: la penalització de l’equip contrari a mesura que avança el resultat.

Toni Quiles, junta directica UE Castellfollit: “La característica fonamental és que per cada gol que fa el teu equip elimines un jugador del rival.”

Els camps són reduïts, de 30 metres per 20, i les porteries tenen unes mides d’un metre vint de llargada per un metre d’alçada. Per les dimensions de la meta tampoc calen porters, i es restringeix el joc a l’àrea petita en un radi de tres metres. Pels guanyadors del torneig s’han previst 1.500 euros en metàlic, en el cas que s’apuntin els 32 equips previstos.

Toni Quiles, junta directica UE Castellfollit: “En funció dels equips apuntats, hi haurà més o menys premis. Anirà en proporció amb la inscripció.”

La Unió Esportiva Castellfollit organitza el campionat per tal de recaptar fons per a poder complir el somni d’instal·lar gespa artifical al seu camp, un dels pocs terrenys de sorra que queden a Catalunya. Per a més informació, podeu consultar el web uecastellfollit.cat.

x