Una setantena de persones participen a la nova acció de protesta de la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’

Una setantena de persones es van aplegar aquest dilluns a la tarda al monument del ‘Marc’ de l’Avinguda Sant Jordi per dur a terme una nova acció de protesta promoguda per la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’. En aquesta ocasió es plantejava una bicicletada que recorrés bona part d’aquesta via de la capital garrotxina amb l’objectiu de pacificar el trànsit i reclamar la construcció immediata de la Variant d’Olot, després de viure 10 anys amb la mateixa problemàtica.

Toni Fité, membre plataforma No és un Vial, és un carrer’: “El que proposem és una passejada per l’avinguda Sant Jordi, que és un carrer urbà, i el nostre barri té dret a donar un tomb amb bicicleta pel nostre barri. A veure si tirem endavant aquesta maleïda variant i pacifiquem l’avinguda Sant Jordi, que tenim un trànsit de camions pesat, i de vegades no sabem ni el que passa per davant de casa nostre.”

Petits i grans van sortir a dos quarts de set de la tarda en una marxa que va durar prop d’una hora i es dirigia cap a la rotonda del Parc de les Mores, tornava per anar a la rotonda de La Deu, repetia el recorregut fet fins llavors, per acabar-se dirigint al Pont de Bonavista, on es va penjar una pancarta.

Aquesta era la primera acció de protesta després de les Eleccions Municipals, i la plataforma ha assegurat que en continuaran fent. Pel que fa a les mesures preses fins ara asseguren que amb tapar forats i l’arranjament que ha de permetre instal·lar un ferm sono reductor que s’ha de dur a terme en els propers mesos, no n’hi ha prou.