La UE Olot organitza el primer Torneig dels Volcans amb la intenció que sigui un referent a la demarcació

Setze equips alevins i setze formacions benjamines d’una vintena de clubs de Catalunya competiran aquest dissabte i diumenge al primer Torneig dels Volcans, un nou esdeveniment organitzat per la Unió Esportiva Olot. Fins ara, l’entitat esportiva no havia muntat una competició d’aquestes característiques, i la voluntat és consolidar-lo amb el pas de les diferents edicions.

Enric Faja, Coordinador Torneig Volcans: “La nostra idea era fer un torneig referent a la ciutat d’Olot, que fins al moment no n’hi havia, i la intenció és que acabi essent referent a tota la comarca.”


Dissabte dia 8 serà el torn dels equips benjamins, mentre que els alevins hi participaran el diumenge dia 9. Entre els clubs presents, destaquen el Barça, el Girona o el Nàstic Manresa, més enllà dels propis equips comarcals com La Canya, el Sant Roc, Les Preses o l’Olot. El nivell que es veurà a les instal·lacions del Morrot serà alt.

Abel Solé, Directiu UE Olot: “Des de la directiva volem invitar a tota la gent a apropar-se als camps del Morrot, perquè vegin com de bé juguen els petits. Esperem que la mainada s’ho passi d’allò més bé jugant a futbol.”

Des del mateix club es vol obrir la porta en un futur a introduir altres modalitats al torneig, com equips de futbol inclusiu.

Deixa un comentari