Sergi Raset, secretari tècnic de la Unió Esportiva Olot, renova per un any amb la voluntat de mantenir el model de proximitat

És una de les peces clau dels moviments de la Unió Esportiva Olot els darrers anys, i el club n’ha garantit la seva continuïtat: Sergi Raset renova un any més a la direcció esportiva, després d’arribar just consumat el descens a Tercera Divisió; i ha complert amb escreix la tasca de consolidar la plantilla a la categoria de bronze del futbol estatal i millorar-ne el seu rendiment. Amb la seva arribada, la junta directiva va apostar pels jugadors de proximitat, procedents de tots els territoris de parla catalana, diferenciant així el model de l’Olot dels altres clubs. La seva intenció és continuar amb aquesta línia de treball.

Sergi Raset, Director Esportiu UE Olot: “Això fa que els jugadors es sentin el projecte més seu. A vegades, fins i tot han jugat junts o entre ells durant el futbol base, i això fa que tinguin una sintonia especial.”

De moment, ja s’ha garantit la renovació de sis jugadors, i es vol mantenir a sis futbolistes amb contracte vigent, com són Alan Baró, Eloi Amagat, Arumí, Aspar, Alfredo i Pep Chavarria. Raset considera que és la base per assegurar de nou la competitivitat a la categoria.

Sergi Raset, Director Esportiu UE Olot: “M’agradaria poder continuar amb molts dels jugadors de la plantilla passada, per a demostrar que som capaços de fer un bloc molt fort.”

De moment, Raset encara té fronts oberts de cara a tancar la plantilla per a la propera temporada. A falta d’alguna incorporació, el director esportiu ha d’acabar de confirmar la renovació de sis jugadors més.

 

Deixa un comentari