El CPA Olot es vesteix de gala per al Festival de Patinatge Artístic amb els campions d’Espanya Carla Escrich i el grup de l’Aldea com a convidats

A hores d’ara qui més qui menys ja coneix les coreografies de l’equip A, del sènior B i de la formació júnior del Club de Patinatge Artístic Olot: el ‘No em tallis les ales’, ‘La font dels desitjos’ o ‘Dóna’m corda’ s’han vist en els diferents campionats, però dissabte serà l’hora de veure el treball de tota l’entitat, des de les patinadores amb més experiència fins a aquells que tot just comencen en el 34è Festival de Patinatge del CPA Olot.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: Per als més petits és molt especial, perquè és la festa més grossa del CPA Olot, i el Festival és el punt i final de la temporada, que esperen molts dels patinadors que tenim.


Així, durant la jornada es veuran coreografies inèdites, a més de veure de nou el ‘Sóc innocent’, el disc de l’equip A de l’any 2018. Però també hi haurà la col·laboració de la Carla Escrich, campiona d’Espanya, i el grup de l’Aldea, campió d’Espanya en xous petits. Així mateix, el CPA Olot mostrarà el seu treball en categories més reduïdes.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: A més hi haurà les actuacions a nivell individual de les patinadores que han tingut millor representació en les competicions durant la temporada i la parella d’Artur Balagué i Eli Prat, convocada per als World Roller Games.

El Festival de Patinatge del CPA Olot tindrà lloc dissabte en dues sessions, a les cinc de la tarda i a les nou del vespre al Pavelló Municipal d’Esports. Queden poques entrades disponibles a la venda. També es podrà veure per Olot Televisió, el diumenge a partir de les vuit del vespre i el dimarts vinent, a les onze de la nit.

x