El futur alcalde de Beuda, Bernat Sanz, prioritzarà el manteniment i la millora dels serveis amb la vista posada en la transició energètica

Entre els projectes que prioritzarà qui serà el nou alcalde de Beuda s’hi troben els que fan referència a la transició energètica i de camins, ja que es tracta d’un municipi de grans dimensions i on les comunicacions prenen molta importància.

Bernat Sanz, guanyador eleccions municipals a Beuda: “Els nous objectius són principalment continuar amb tots els temes que tenim pendents, com d’aigua, sobretot, camins, ja que som un municipi molt dispers, tenim un municipi de 49 km2 amb una dispersió de cases i la prioritats són els camins, l’aigua i la fibra òptica, que acaba d’arribar justament ara al centre del poble i distribuir-ho a les cases és un tema complicat”


Sanz comenta que també intentarà acabar alguns dels projectes que va començar l’anterior consistori, però que encara no estan acabats, com és el cas del carrilbici de Besalú a Beuda.

Bernat Sanz, guanyador eleccions municipals a Beuda: “El projecte és especialment revisar com estan tots els temes pendents i totes les coses que hi havia aprovades per l’anterior legislatura al consistori i veure ara com es porten a terme”

Amb un equip de govern de nova formació el que serà el nou alcalde comenta que una de les seves aspiracions quan el proper 15 de juny entri a formar part oficialment de l’Ajuntament de Beuda serà intentar crear una cohesió entre tots els veïns del municipi.