La primera tinent d’alcalde de Besalú, Fina Surina, reclama l’eliminació dels barracons de l’institut escola a la presentació de Circusland

L’Institut Escola de Besalú és un dels equipaments públics que esperen una reforma de les instal·lacions per tal d’eliminar els barracons que acullen avui dia les seves aules. Però mentre que la infraestructura ha quedat desfasada, l’activitat educativa inclou aspectes distintius, com la pràctica d’habilitats circenses dins l’educació física. Aquest fet es va posar de manifest en la presentació de Circusland, destacant la relació de l’Institut Escola amb el món del circ.

Fina Surina, 1a tinent d’alcalde en funcions de l’Aj. de Besalú: Ha entrat en el currículum educatiu perquè tenim un equip directiu que ha apostat fort per a fer entrar el circ a les aules.


En aquesta línia, l’Ajuntament va assegurar que seria contundent davant la reivindicació per reformar les aules i eliminar els mòduls.

Fina Surina, 1a tinent d’alcalde en funcions de l’Aj. Besalú: Estem pendents i serem molt exigents amb la Generalitat els propers quatre anys, perquè necessitem eliminar els barracons.

Fa més de deu anys que Besalú compta amb barracons per a desenvolupar la seva activitat educativa. El Parlament ja s’havia compromès a eliminar els mòduls l’any 2017.