La direcció esportiva de la UE Olot vol modificar l’atac de l’equip per a millorar-ne les seves prestacions

Per primera vegada a la seva trajectòria a la Segona B, l’Olot ha aconseguit anotar més gols dels que ha encaixat. Però la 2018/19 també és el curs amb un registre golejador més pobre de les cinc temporades que ha disputat a la categoria, amb 33 marques. Precisament, l’atac és de les posicions que probablement veurà més canvis d’un any per l’altre, i el director esportiu Sergi Raset treballa en aquesta direcció.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: “Sabem que és la posició on probablement hi ha més marge de millora, però és un mercat difícil on tots els equips busquen davanters que facin gols i l’Olot no serà menys. La voluntat és reforçar totes les demarcacions, així com l’atac…a veure si ho aconseguim.”


De moment, Marc Cosme serà baixa, i és un dels dos puntes que van completar la temporada, anotant dos gols. S’espera que Marc Mas renovi amb l’equip: el pitxitxi olotí va acabar empatant a set gols amb Héctor Simón. Així mateix, Xumetra i Guzmán, dos dels perfils més ofensius del club, encara han de signar la seva continuïtat, així com Carles Mas, un dels defenses amb més pólvora a la porteria contrària.

 

 

Deixa un comentari