Les inscripcions per als tallers del festival Ésdansa ja estan obertes

Les inscripcions pels tallers de la propera edició del festival Ésdansa d’enguany ja estan obertes. Del 19 al 23 d’agost tindrà lloc el Campus Ésdansa per tal d’oferir tallers formatius de dansa tradicional per a joves. Aquest any l’Ésdansa’T Jove ofereix una proposta sota el nom ‘Descobrim’, per tal d’aprofundir en el coneixement de la cultura i la dansa de cada país participant, com seran Corea del Sud, Equador, Oman, Tanzània, Guatemala i Armènia, però sense deixar de banda les danses d’aquí com les del Vallès Occidental amb Jordi Rubio o les de Reus. També s’hi trobaran altres propostes com aprofundir en aspectes més tècnics del moviment amb Miquel Barcelona o el treball del ritme, la improvisació i la creativitat de la mà de Santi Serratosa.

Núria Feixas, Directora Ésdansa: “Hem centrat el discurs en tot el que és el procés creatiu, llavors tindrem tota una línia on veurem diverses companyies que presentaran les seves propostes”


A banda dels tallers, durant el festival també es podran veure les propostes dels artistes que hi participaran i es podrà conèixer més a fons en què consisteix la seva feina gràcies a la proposta ‘Parlem’, on aquests atendran els assistents i respondran totes les seves preguntes.

Núria Feixas, Directora Ésdansa: “Un dels grans espectacles o dels grans noms que ens fa molta il·lusió tenir és ‘Sóc arrel’ d’en Roberto Olivan amb Magí, els Vox Bigerri i Víctor HA, que és una proposta molta bonica que parla dels nostres instints i d’aquest arrelament a la terra”

Des del 2016 el festival va obrir una nova etapa amb l’objectiu de consolidar-se com a un referent i punt de trobada de la dansa d’arrel tradicional al país i enguany apostarà per les propostes d’artistes de renom internacional.