Arriba una nova edició del Cagaburro convertida en la festa de final de temporada del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca

Es tracta d’un dels esdeveniments més peculiars de Catalunya, i una magnífica forma de recaptar fons pels seus organitzadors, el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca: és el Cagaburro, el sorteig on el guanyador és el propietari de la parcel·la on caga un dels cinc burros que passejaran pel camp de gespa natural del veïnat presenc. Hi ha fins a 3.200 parcel·les amb possibilitats de ser afortunades a partir de les cinc de la tarda, i a hores d’ara queden poc menys de trenta butlletes per quedar totalment venudes. Però malgrat que el sorteig genera molta expectació, hi ha activitats molt diverses. Des de les onze del matí, les instal·lacions esportives del club s’obren a pistes lliscants, mesuradors de potència de xut, futvolei, festa de l’escuma o karts amb pedals, entre altres. Tot plegat, perquè la jornada sigui la gran festa de cloenda de temporada del Bosc de Tosca.

Xevi Cros, president CEF Bosc de Tosca: “Per descomptat que el Cagaburro és una gran ajuda econòmica, però volem fer una festa on puguem reunir el màxim de gent possible a Bosc de Tosca, i tothom qui vulgui vingui aquí a passar-ho bé amb rialles, menjar i activitats de tot tipus perquè qui més qui menys es senti part de la família groga.”

El Cagaburro, que té premis com àpats en restaurants amb estrelles michelin, vols en globus o viatges, acabarà amb concerts a partir de dos quarts de nou del vespre, a càrrec del grup Concuerdas i DJ Xuxu.