Sant Jaume de Llierca segueix oposant-se a ubicar la planta de triatge a Can Coma de Baix i demana una alternativa negociada

A l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca segueixen oposant-se a ubicar la planta de triatge comarcal als terrenys de Can Coma de Baix. El govern municipal assegura que, per resoldre el conflicte, no volia arribar a la resolució judicial del contenciós administratiu que havia interposat contra el pla especial aprovat per la Generalitat. Creu que la planta ha de contruir-se en sòl industrial, i si no pot ser el de Sant Jaume de Llierca, s’han de buscar alternatives. Demanen diàleg amb la Generalitat i amb la resta de municipis de la comarca per resoldre el conflicte.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: Hauríem de treballar perquè [la planta de triatge] anés a sòl industrial. No és possible a Sant Jaume, la planta no pot venir a Sant Jaume a dins de sòl industrial, per la qual cosa considerem que és un projecte sobre el qual ens hem d’asseure tots plegats a nivell de comarca, amb els municipis. És un projecte que hem de tornar a començar a mirar quines alternatives té.

L’equip de govern de Sant Jaume de Llierca creu que el Conssell Comarcal i el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública SIGMA minimitzen els possibles problemes que pot representar la planta a Can Coma de Baix.

x