L’associació Nibiru porta una nova proposta a la ciutat aquest cap de setmana amb el Parc Electrònic

Després de l’èxit de la primera edició del projecte Nibiru Mostra d’Art Avançada del passat desembre, l’associació torna a portar una nova proposta a la ciutat aquest cap de setmana amb la celebració del Parc Electrònic.


En aquesta ocasió, el Parc Nou s’omplirà de música electrònica amb diversos DJ durant tot el dia, a més d’un mercat d’artesania, zona de foodtrucks, un taller de dansa techno i pels més petits jocs, tallers i fins i tot la gravació d’un petit videoclip a càrrec d’Audiovisuals Ginko.

Lili Guerrero, organitzadora: Trobo que la idea va sorgir de desmarcar una mica el que és la música electrònica del que és la festa nocturna i aquest ambient de festa perquè no te perquè ser així. La música electrònica és molt àmplia i està en constant evolució. Trobo que està bé que sigui per tots els públics i que tothom ho pugui gaudir.

A més, també hi haurà una trobada d’entitats on hi participaran Omnium Cultural, Alliberem-nos, Terra Viva, Som Mobilitat i La forja per tal d’afavorir possibles sinèrgies.

L’associació Nibiru, pretén unir la innovació musical i la creativitat visual, i actuar com aparador de nous talents emergents que aposten per la fusió i la experimentació i promoure-ho a la zona de la Garrotxa.

L’esdeveniment, que es va suspendre el passat mes de maig a causa del mal temps, es realitzarà d’11 del matí a 8 del vespre.