L’olotí Aleix Lagares podria convertir-se en participant del concurs Imagine Silicon Valley 2019

L’olotí Aleix Lagares és un dels 10 finalistes que es disputa la darrera plaça de l’Imagine Silicon Valley 2019, la meca de les empreses tecnològiques dels Estats Units.


El concurs, s’emmarca en un programa d’innovació disruptiva, on 12 joves provinents d’empreses i universitats d’arreu d’Espanya, formaran equips multidisciplinaris per resoldre 4 reptes plantejats per empreses com Audi, Catalunya Empren o la Fundació Banc Sabadell. Els guanyadors visitaran companyies de referència com Twitter o Facebook i treballaran amb experts d’institucions com ara Google o HP, entre d’altres. Un d’ells podria ser de la Garrotxa.

Lagares, que vol comptar amb el suport de tots els garrotxins, fa una crida a què la gent voti la seva candidatura a través de la pàgina web www.aleix.me on, per resultar guanyador, haurà d’acumular el màxim de likes possibles al seu vídeo de presentació. La votació acaba aquest proper diumenge a les 12 de la nit.

Aleix Lagares, finalista Imagine Silicon Valley 2019: Anar a Silicon Valley és un dels meus somnis. És una experiència que pot sumar molt tant a nivell curricular com a nivell personal. Crec que seria una bona iniciativa portar-me allà també per visualitzar tota la zona de la Garrotxa i Olot que tenim un potencial tecnològic que hem d’anar desenvolupant a poc a poc.

Aleix Lagares, que compta amb una agència de màrqueting digital a Olot, Ayonow, te ja una llarga experiència en projectes. Un d’ells és l’aplicació Dopuo, una app per a comerços de proximitat que els permet geolocalitzar i posicionar-se a la xarxa.