Riudaura Plural prioritzarà l’obertura del Centre Cívic i la construcció de la depuradora

El resultat de les passades eleccions municipals també va consagrar un nou equip de govern per a l’alcaldia de Riudaura, en aquest cas la candidatura de Riudaura Plural, adscrita a Esquerra Republicana i encapçalada per Agustí Llop, serà la nova aposta a l’Ajuntament després d’aconseguir la majoria absoluta amb quatre regidors.


Llop afirma que el seu principal objectiu és intentar complir el programa amb el qual es van presentar i intentar solucionar alguns temes com el del centre cívic o la depuradora.

Agustí Llop, guanyador de les eleccions municipals a Riudaura: “Obrir el centre cívic d’una manera o d’una altra, la depuradora, habilitar els espais que fan falta per a la gent gran al municipi, ampliar l’espai a l’escola i les canalitzacions que fan falta al municipi. Volem seguir amb els processos de participació ciutadana, ampliar els dels col·lectius de gent gran i gent jove amb plans específics perquè se sentin més integrats a les decisions del municipi”

El que es convertirà en el nou alcalde del municipi el proper 15 de juny comenta que encara no sap quan es podran posar en marxa alguns dels projectes que han proposat, però tot i així, intentaran que sigui el més ràpid possible, com és el tema de la construcció de la depuradora.

Agustí Llop, guanyador de les eleccions municipals a Riudaura: “No sabem res, de seguida que entrem intentarem parlar amb l’ACA per saber quins són els terminis que ells ens donen per executar l’obra i si els podem ajudar amb alguna cosa, els ajudarem. El tema de les canalitzacions i, fins i tot, de les expropiacions a veure per on podem anar avançant una mica”

Agustí Llop emprèn aquesta nova etapa a l’alcaldia de Riudaura amb il·lusió i ganes de poder començar a treballar pel municipi.

x