Castellfollit de la Roca organitza un Holi Festival dins la programació de la Festa de la Germandat

En el marc de la Festa de la Germandat d’enguany a Castellfollit de la Roca el grup de joves del municipi ha organitzat diverses activitats per tal de dinamitzar la programació cultural del poble. La festivitat va començar divendres amb el pregó inaugural i un concert a mitja nit i dissabte al matí va ser el torn dels més petits amb el Holi Festival. Sota les instruccions de vestir roba vella i blanca i anar-hi amb ganes d’embrutar-se i passar-s’ho bé, prop d’una trentena de persones van decidir sumar-se a la festa i gaudir de la jornada entre música i pols de tots colors.

Sandra Guijarro, membre del grup de joves Castellfollit de la Roca: “Al llarg de tot l’any ens hem estat reunint amb el grup de joves i un cop a la setmana sempre ens reuníem i pensàvem activitats per fer aquí al poble i avui toca fer la festa Holi”

El grup de joves del municipi remarca la importància de la participació en aquest tipus d’activitats per tal de revitalitzar el poble i que els joves s’hi impliquin.

Sandra Guijarro, membre del grup de joves Castellfollit de la Roca: “Creiem que la implicació dels joves al poble és molt important perquè un cop comencem des del grup de joves després es poden incorporar a altres entitats com la comissió de festes”.

César Pozas, membre del grup de joves Castellfollit de la Roca: “Penso que és important perquè començant des del programa ‘Esferes’, que és un programa d’ajuda als estudiants de primària i secundària, des d’allà poden passar al grup de joves, és com una transició per després passar a la comissió de festes i més enllà implicar-se en el poble”.

Les activitats programades per a la Festa de la Germandat d’enguany van continuar durant tot el cap de setmana, oferint concerts, correbars, una cercavila i activitats esportives.

x