El CPA Olot viu un Festival de Patinatge Artístic rodó amb un homenatge emotiu a la capitana Anna Quintana

Gran sessió de patinatge artístic al Festival anual del CPA Olot: en una tarda calorosa i amb el pavelló gairebé ple, el club olotí viu diversos moments carregats d’emotivitat que han convertit l’esdeveniment en un dels punts àlgids de la temporada. La marxa del club ha obert la jornada, amb les més de 160 patinadores sobre la pista, per passar posteriorment a un dels Memorials Monsita Casadellà més especials: el reconeixement enguany ha estat per a la capitana Anna Quintana, que deixa la competició al cloure la temporada. Ha estat un homenatge sentit, de tota una afició cap a un dels seus grans referents. Quintana ha agraït el guardó, a més de recordar la figura de Monsita Casadellà com la gran precursora del que viu avui dia el patinatge olotí.


Però la jornada ha comptat amb altres moments estel·lars: per exemple, els balls del CP L’Aldea, actual bronze europeu en grups petits, o de Carla Escrich, campiona d’Espanya 2019 en categoria individual. L’acabament ha estat memorable, amb l’actuació de nou de l’equip A, que ha aconseguit desenvolupar per primera vegada en públic el disc ‘No em tallis les ales’ de forma perfecte, sense incidències, i amb els elements funcionant tal i com estava previst. És, sens dubte, la millor forma d’encarar els propers World Roller Games, els mundials de patinatge artístic on el club hi participarà amb el xou de l’equip A i amb el duet format per Artur Balagué i Eli Prat, escollits per la Federació Espanyola per a representar l’estat als campionats del món.

x