Balanç positiu de la primera festa de l’electrònica en format diürn organitzada per l’associació Nibiru

Des de fa un temps la música electrònica torna a cobrar protagonisme a la ciutat d’Olot, i si això és així és gràcies a l’Associació Nibiru, que si fa uns mesos va organitzar la seva primera nit dedicada a aquest estil musical a la ciutat, aquest cap de setmana va oferir al Parc Nou la primera edició del Parc Electrònic, una festa en format diürn que, entre altres coses, pretenia demostrar que la música electrònica no només és pròpia d’ambients de nit i que fins i tot pot tenir un component familiar.

Lili Guerrero, Membre Associació Nibiru: “El fil conductor és la música electrònica, però està ple d’activitats per a gent de totes les edats. Hi ha fira d’entitats, fira artesana, tallers per a nens i per adults, com el de creació d’andròmines sonores…”

El mal temps va impedir fa unes setmanes dur a terme aquesta festa brunch, però aquest dissabte els amants de l’electrònica van poder gaudir dels Dj’s Alex Balapan, Dzibel, Jules, Oscar Alone, Pepshow, PARF RECORDS SHOWCASE i Onebill Up

Lili Guerrero, presidenta Associació Nibiru: “La veritat és que estem encantadíssims, no ens esperàvem ni la meitat de la gent que ha vingut, tothom està molt content, li agrada molt, i esperem que l’any que ve ho puguem tornar a fer.

x